Quiz Questions: 2000-2009

Q1. In 2000/01, which new signing saved a penalty on his debut away to Barnet?

Q2. In 2001/02, which player was sent off in the 2-1 defeat at Scunthorpe?

Q3. In 2002/03, who scored the first ever league goal at the KC Stadium?

Q4. In 2003/04, which player suffered a career-ending injury in the match away to Kidderminster?

Q5. In 2004/05, which player's last-minute penalty miss mattered little as City won promotion anyway with a draw against Swindon?

Q6. In 2005/06, which brothers both scored as they faced each other in the Hull City v Wolves fixture?

Q7. In 2006/07, Phil Brown achieved his first win in a match against which opposition?

Q8. In 2007/08, which player scored in both legs of the play-offs semi-final?

Q9. In 2008/09, City's first Premier League defeat was inflicted by which team?

Click here to reveal the answers
























































Answers

Q1. In 2000/01, which new signing saved a penalty on his debut away to Barnet?
Answer: Paul Musselwhite

Q2. In 2001/02, which player was sent off in the 2-1 defeat at Scunthorpe?
Answer: Mike Edwards

Q3. In 2002/03, who scored the first ever league goal at the KC Stadium?
Answer: Dean Keates

Q4. In 2003/04, which player suffered a career-ending injury in the match away to Kidderminster?
Answer: Lee Marshall

Q5. In 2004/05, which player's last-minute penalty miss mattered little as City won promotion anyway with a draw against Swindon?
Answer: Craig Fagan

Q6. In 2005/06, which brothers both scored as they faced each other in the Hull City v Wolves fixture?
Answer: Leon and Carl Cort

Q7. In 2006/07, Phil Brown achieved his first win in a match against which opposition?
Answer: Cardiff City

Q8. In 2007/08, which player scored in both legs of the play-offs semi-final?
Answer: Nick Barmby

Q9. In 2008/09, City's first Premier League defeat was inflicted by which team?
Answer: Wigan Athletic

Click here for more quiz questions