Quiz Questions: 1990s

Q1. In 1990/91, who managed to score 25 league goals despite City finishing bottom of the Second Division?

Q2. In 1991/92, who scored one of the goals in the 5-2 win against Darlington on his home debut?

Q3. In 1992/93, who made his debut away to Fulham aged 16 years and 63 days?

Q4. In 1993/94, an FA Cup First Round match away to which non-league opposition was abandoned due to a perimeter wall collapsing?

Q5. In 1994/95, Alan Fettis scored against which two teams when playing as an emergency striker?

Q6. In 1995/96, which team's supporters were assigned the usual home end of Boothferry Park, the South Stand, for the final game of the season?

Q7. In 1996/97, Duane Darby scored 6 goals in an FA Cup First Round replay against which team?

Q8. In 1997/98, who became the first ever non-league team to beat City in a competitive match?

Q9. In 1998/99, who scored on his only ever appearance for City?

Q10. In 1999/2000, which City player scored goals against Liverpool and Chelsea at Boothferry Park?

Click here to reveal the answers
























































Answers

Q1. In 1990/91, who managed to score 25 league goals despite City finishing bottom of the Second Division?
Answer: Andy Payton

Q2. In 1991/92, who scored one of the goals in the 5-2 win against Darlington on his home debut?
Answer: Dean Windass

Q3. In 1992/93, who made his debut away to Fulham aged 16 years and 63 days?
Answer: Matthew Edeson

Q4. In 1993/94, an FA Cup First Round match away to which non-league opposition was abandoned due to a perimeter wall collapsing?
Answer: Runcorn

Q5. In 1994/95, Alan Fettis scored against which two teams when playing as an emergency striker?
Answer: Oxford United (home) and Blackpool (away)

Q6. In 1995/96, which team's supporters were assigned the usual home end of Boothferry Park, the South Stand, for the final game of the season?
Answer: Bradford City

Q7. In 1996/97, Duane Darby scored 6 goals in an FA Cup First Round replay against which team?
Answer: Whitby Town

Q8. In 1997/98, who became the first ever non-league team to beat City in a competitive match?
Answer: Hednesford Town

Q9. In 1998/99, who scored on his only ever appearance for City?
Answer: Mark Bonner

Q10. In 1999/2000, which City player scored goals against Liverpool and Chelsea at Boothferry Park?
Answer: David Brown